“Хер Бебе“ се доверява изцяло на бутик за месо и месни продукти „Антола“.

В нашите вкусни гозби влагаме телешко месо от сорт „Витендър Розе“или месо от млади телета до 8-месечна възраст с ниско съдържание на холестерол и мазнини, но богато на витамини, минерали и протеини. Телетата, от които се добива това месо се отглеждат от групи фермери в Холандия, чиито ферми са просторни,светли и проветливи. Всички малки телета се хранят с фин смес от прясно краве мляко и добавка от груб фураж.

Именно осигуряването на щедро количество от двете богати на фибри храни допринася за уникалният вкус и крехкост на „Витендър Розе“ Месото има изцяло собствена структура в сравнение с другите телешки меса, на които сме свикнали.

Предимства на Витендър Розе Категория V

  • За разлика от говеждото месо, Витендър Розе е много по-лесно за приготвяне, тъй като е от гарантирани млади телета и не е жилаво. Има уникален вкус и е крехко, без значение от начина на приготвяне и размера на хапката.
  • Месото е изключително богато на протеини – над 24 грама протеин в 100 грама месо според биологичен анализ, правен в Холандия.
  • Под 2% са ненаситените мазнини , от които под 1% наситени – продукт, който е много чист и „беден“ от към мазнини.
  • Всички телета са отглеждани и хранени по един и същ начин с една и съща храна, което гарантира постоянство на крайния продукт.