• Търговски марки 

  – Информацията и част от снимките на продуктите използвани в този сайт са търговски марки и са защитени от закона за авторско право , които са притежание на техните собственици.

 

 • Детска храна – БИО 

  – ​Ако желаете вашето дете да се храни с „BIO ORGANIC MENU“ e необходимо при даване на заявка това да бъде допълнително уточнено.
  ​- Био-менюто се изготвя​ на 95% с „organic-продукти“ , тъй като определени суровини не се предлагат в магазинната мрежа на еко-производителите.
  ​- С любезното съдействие на „Балев Био Маркет“ успяваме да покрием и най-строгите изисквания за правилно и здравословно хранене.

 

 • Условия и необходими документи за записване 

  – Навършени 7 мес. възраст на детето

 

 • Особености при „Доставка до вкъщи“ 

  – При заявка с доставка до вкъщи е желателно да посочите всички особености свързани с достъпа до вашия адрес.
  – Необходимо е да знаете, че ако живеете над 3-ти жилищен етаж и не разполагате с асансьор, за съжаление няма как да Ви обслужим. При подобен случай ще бъде необходимо с взаимни усилия да обмислим алтернативно решение.
  – След като е определен приблизителен интервал на доставка е нужно да бъдете на посочения адрес, тъй като се стараем всички да бъдат обслужени максимално бързо и не разполагаме с възможността да се бавим повече от 3 минути.
  – За съжаление, ако не успеем да се свържем с вас нашия куриер продължава по маршрута си без да има допълнителна възможност за повторното му обслужване.