„Здравейте на всички!

Доверих се на Хер Бебе откакто малката навърши 10 месеца и се радвам, че заедно си помогнахме в това да изградим балансирано хранене и здравословно начало в живота на дъщеря ми. Вече е на почти две годинки и продължава да си изяжда всичко, а кремчетата за десерт са ни любими.

Опитах и не съжалявам,единственото което изгубих бяха доста часове в размисли над менюто и стоене в кухнята! Благодаря ви, че в студ, сняг и дъжд куриерите бяха винаги навреме и не са ме разочаровали. Продължавайте да растете и да радвате много семейства и в другите градове!“

Милена и Иван Русеви


 

 

„Благодарение на вас успяваме да се съсредоточим максимално в отглеждането и възпитанието на нашето мъниче, а не да губим ценно време в размисли как да разнообразим храната и още повече колко пъти на ден да стоим с часове в кухнята.

Изключително сме доволни и от обслужването. Още при първата комуникация с ваш представител почувствахме една сигурност, което беше важна крачка към избора ни за детска кухня. Желаем ви успех и много щастливи деца и родители!“

Теодора и Ангел Боеви


 

 

„Здравейте!

Казвам се Цветелина Иванова Четрафилова и съм майка на една малка принцеса Габриела Гаврилова Четрафилова, която е на 1г. 7м.

Ваш клиент съм повече от половин година.

Изказвам лична сърдечна благодарност на Илиана, ваша сътрудничка, за коректността и професионализма, който проявява към клиентите на „ХЕР БЕБЕ“.

Благодаря на фирма „ХЕР БЕБЕ“ за това, че се ангажират с ежедневните грижи в отглеждането за нашите малки съкровища.

За нас родителите е удоволствие да сме Ваши клиенти.

Пожелавам здраве, късмет и професионални успехи!“

Цветелина Четрафилова


 

 

„Изключитално съм доволна от Хер Бебе, защото предлагат качествено и разнообразно меню, изготвено и съобразено изцяло с препоръките за добро хранене. Едно от нещата, които ме спечелиха е това, че винаги има изброени всички продукти и съставки на съответното ястие в менюто за следващата седмица. До този момент не е имало изненади или промени в последния момент. По този начин , ако детето ми не харесва даден продукт, например тиквичките, аз просто мога да не поръчам в този ден, вместо с изненада да разбера, че в гювеча има и тиквичка и да остана недоволна.

Клиенти сме им и ще продължим да бъдем.

Благодаря на целия екип, че се грижите за разнообразното меню на детето ми!“

Кристина Шентова


 

 

„Детето ми расте живо и здраво благодарение на вас! Храната е много вкусна и почти никога не ни е достатъчна. Апетитът ни се засилва с всяка лъжичка!“

Донка Довруева


 

 

“Казвам се Христина Миронова и съм софтуерен специалист. Имам прекрасно семейство и натоварен график. Радвам се че открих детската кухня на „Хер бебе“, защото е много трудно да успея да готвя такова разнообразие от различни храни за сина ми, без да изгубя от ценното си времето с него ,висейки на печката. Доставят и до вкъщи подходяща за възрастта му храна, която той харесва. Така всички сме щастливи и имаме време да се наслаждаваме на времето си прекарано заедно.”

Х.Миронова


 

 

“От Хер Бебе съм страшно доволна – както от качеството на храната, така и от обслужването. Мога само да съжалявам,че детето ми толкова рано се отказа от детската кухня. Препоръчвам я на всичките си познати. Поздрави!”

Даниела Иванова


 

 

“Детска кухня „Хер Бебе” е незаменим помощник в ежедневието на всеки родител! Мога да го заявя като работеща майка, която има 3-годишно момиченце. Дъщеря ми вече в продължение на две години се храни с ястията от менюто на детска кухня „Хер Бебе”. Храната е вкусна, приготвена по здравословен начин, изключително разнообразна и винаги свежа и прясна. Доставката е изключително удобна, а обслужването е винаги точно и коректно.

Несъмнено, детска кухня „Хер Бебе” предлага качество и разнообразие на храната, каквито всеки родител желае за своето дете!”

Петя Цекова


 

 

“Казвам се Десислава Николова и искам да кажа огромно БЛАГОДАРЯ на детска кухня „Хер Бебе“. Детето ми я харесва и му беше вкусно. Също така искам да благодаря и на момчето, което всеки ден ни я доставяше. Много сте добри и ви пожелавам да продължавате все така. Успех!!!”

Десислава Николова


 

 

“Здравейте на екипа на Хер Бебе! Рисунката е от моята дъщеря, която хранихте откакто беше на 1 годинка. После редовно се грижехте и за пълното коремче на сина ми. Сега той е на 3 и половина, а тя на 6 години. Решихме да отбележим последното идване на чичо Мартин подобаващо:) Благодарим ви за години перфектна работа и ви пожелаваме още много щастливи малки и големи клиенти! ”

сем. Дафови


 

 

“Казвам се Аделина Симеоновa, майка на бебе Никол, вече на 9м. от гр.София, ж.к.Красно село. Хиляди благодарности на прекрасните мили жени, които отговарят на телефона на Хер Бебе! Бяха изключително търпеливи и отзивчиви, когато бях отчаяна и търсех помощта на консултант или диетолог за моето бебе. Нищо не искаше да яде и това беше последния ми вариант. Пратиха ми храна на хер бебе и след седмица на отхвърляне Ники започна да яде. Не мога да ви опиша облекчението ми!

Супер много се радвам, че ви има! Специални благодарности за невероятното отношение, което за една майка в такава ситуация е спасение.

За страхотната вкусна храна, всеки ден толкова разнообразна.

Оставаме ваши клиенти,
С пожелания за успешна нова година и крепко здраве на милите жени в ХЕР БЕБЕ!”

Аделина Симеоновa

 


 

 

“Вече сигурно над година и половина поръчвам храна за детенцето ми от вас.
Бих искала да изкажа искрена благодарност, както към вас, така и специално към човека, който извършва доставката в нашия район, а именно Бели Брези.

До сега абсолютно никога не сме имали проблеми, от каквото и да било естество.

Безкрайно съвестен, отзивчив и разбран човек. Поздравления, че в екипа ви има такива хора.

Пожелавам ви много успехи!”

Поздрави,
Десислава Атанасова


 

 

“Изключително съм доволна от качеството, разнообразието
и вкуса на храната, която приготвяте.

Благодарности към доставчика за точността, отношението и вниманието.

В днешно време е истинско богатство и в същото време рядкост да срещнеш хора, които с такава лекота и удоволствие да работят.”

Деница Росманова

 


 

Горещ телефон за мнения, похвали и рекламации: 0885 51-71-91

Можете да използвате и формата по-долу:

    Вашето име *

    Вашият E-mail *

    Относно

    Вашето съобщение

    * Задължителни полета